Priuštite sebi relaksiranje i vrhunski tretman u sauni Hotela BM International

22.11.2019 08:10:59
Priuštite sebi relaksiranje i vrhunski tretman u sauni Hotela BM International

Opuštajući ambijent saune na raspolaganju je svim gostima Hotela BM International.

Hotel BM International  nudi vam kompletan hotelski i turistički sadržaj.

Gostima koji sebi žele priuštiti ugođaj više i boravak učiniti komfornijim, Hotel BM International na raspolaganje stavlja 23 bogato opremljena, prostrana i ugodna apartmana.

Opuštajući ambijent saune na raspolaganju je svim gostima Hotela BM International.

Osvježite Vašu kožu, revitalizirajte disajne puteve i iskoristite priliku za tjelesnu i mentalnu detoksikaciju organizma.

Saune se koriste širom svijeta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tijela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta tijelo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osjećate zdravije i poletnije. Prve efekte saune vidjećete na koži. Obilno znojenje čisti kožu bolje od bilo kojeg drugog sradstva. Ono otvara pore i omogućuje da odumrle ćelije i nečistoće koje su duboko u koži izaću na površinu. Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdravi sjaj, bolji tonus i elastičnost.

Sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-100°C a vlažnost vazduha je niska, 10-15 procenata. Ukoliko polivate vrelo kamenje vodom vlažnost se povećava. Unutra se nalaze drvene klupe na različitim visinama. Na visočijim klupama temperatura je nekoliko stepeni veća nego na nižim jer je topliji vazduh lakši i kao takav ide uvis. Obično se počinje od ležanja ili sjedenja na nižem nivou da bi se organizam postepeno privikao na temperature.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana