Iznenadite poslovne partnere: Ponuda za novogodišnje i božićne čestitke

24.12.2018 11:54:24
Iznenadite poslovne partnere: Ponuda za novogodišnje i božićne čestitke

Praznična čestitka ujedno će biti i vaša reklama.

Za uspješan posao potrebno je neprestano njegovati dobre odnose s poslovnim saradnicima, klijentima i zaposlenicima. Ovo je vrijeme kada je najbolje pokazati koliko ih cijenite.

Poslovni portal Akta.ba, kao najčitaniji poslovni portal u BiH, misli na Vas, posebno u ovo praznično vrijeme, te vam nudi mogućnost da preko naše medijske kuće svojim klijentima, kupcima, saradnicima i poslovnim partnerima čestitate Božić i Novu godinu. 

Praznična čestitka ujedno će biti i vaša reklama.

Novogodišnje i božićne čestitke će se objaviti u Newsletterima ( Vijesti, Tenderi i Dodjele ugovora) u jednom danu koji se svaki dan dostavljaju na preko 5.500 email adresa naših korisnika, koji su ujedno i vaši klijenti i potencijalni partneri.

Banner – čestitku možete poslati na mail marketing@akta.ba. Za sve klijente koji žele iskoristiti ovu priliku, a nemaju kreativne i dizajnerske timove, Akta.ba je omogućila specijalnu ponudu za izradu bannera.

Dodatne informacije na brojeve telefona: 033 762 216 , kao i na mail: marketing@akta.ba .

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo