Zoono podržava inkluziju i zdravlje svih mališana

25.06.2019 11:51:57

Na Olimpijskom bazenu "Otoka" održano je inkluzivno plivačko štafetno takmičenje u sklopu projekta (Re) Play for Inclusion.

Na Olimpijskom bazenu "Otoka" održano je inkluzivno plivačko štafetno takmičenje u sklopu projekta (Re) Play for Inclusion. Na takmičenju su učestvovala djeca iz Udruženja "Srce za djecu", osobe sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju te klasični plivači članovi Plivačkog kluba "Spid" Sarajevo.

Uz ples, igru i zabavu bila je ovo prilika da i najmlađi nauče mnogo o važnosti zaštite od bakterija, virusa, gljivica i algi koje vrebaju i tamo gdje se najmanje nadate.

Da djeca tokom ovog takmičenja budu adekvatno zaštićena pobrinula se ekipa Zoono BiH i Zoono Hand Sanitizer 24GermFree - jedino dezinfekciono i zaštitno sredstvo na tržištu u BiH koje aktivno i 100 %, nakon samo jednog nanošenja, štiti Vašu kožu tokom 24 sata od bakterija, virusa, gljivica i algi, bez obzira u kojoj sredini se nalazite.

Kroz druženje sa mališanima prije i nakon takmičenja, ekipa Zoono BiH zaštitila je njihovo zdravlje, a plivačkom klubu "Spid" i trenerima uručen je Zoono Hand Sanitizer 24 GermFree kako bi i ubuduće, odlazak na trening ili takmičenje bio potpuno siguran po zdravlje mališana, a oni lakše i sigurnije dolazili do sjajnih sportskih rezultata.

Društveno odgovorno i aktivno podržavajući ovaj i slične inkluzivne projekte, Zoono BiH ponosno dolazi na tržište u Bosni i Hercegovini, s asortimanom za zaštitu zdravlja u svim okolnostima i prilikama - od zdravlja kože, zaštite u domaćinstvu do zaštite u specifičnim uslovima.

Zoono proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim apotekama, a sve o nama saznajte na www.zoono.ba..

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo