Intereuropa je specijalizovana za pružanje podrške industrijskom okruženju

18.09.2019 09:37:47
Intereuropa je specijalizovana za pružanje podrške industrijskom okruženju

Kroz dugogodišnji rad Intereuropa je stekla značajno iskustvo u rukovanju industrijskim projektima prema Evropi i iz Evrope.

Intereuropa je specijalizovana za pružanje podrške industrijskom okruženju gdje se krajnjim korisnicima nude rješenja po mjeri. Specijalizovano osoblje rješava razne logističke probleme preko usluga dodatne vrijednosti, kombinovanjem raznih prevoznih metoda, organizovanjem rukovanja preko unutrašnjih terminala i luka na krajnjim destinacijama.  

Industrijskim projektom se upravlja preko pripreme projekta i finalnom realizacijom. Zajedno sa klijentima definiraju tehničke zahtjeve, sigurnosne standarde i  logističke procese. Preko svoje globalne partnerske mreže Intereuropa vam garantuje brz i siguran prevoz širom globusa.

Kroz dugogodišnji rad Intereuropa je stekla značajno iskustvo u rukovanju industrijskim projektima prema Evropi i iz Evrope. Uz ovo, Intereuropa je uspostavila i blisku vezu sa lokalnim i globalnim specijalizovanim ugovoračima  koji služe industrijskom okruženju. U današnjem vremenu unose najviše standarde u prilagođena logistička rješenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo