Brže i povoljnije dostavljanje pošiljki

20.10.2020 13:19:04
Brže i povoljnije dostavljanje pošiljki

Akcijska promotivna cijena sa Hrvatskom i Srbijom za sve adrese (uvoz / izvoz)

Prethodnih mjeseci Intereuropa je uložila dodatne napore u pregovorima s partnerima dobavljačima, a u svrhu kako bi uslugu međunarodnog zbirnog transporta znatno poboljšali u segmentu kraćeg roka isporuke i nižih cijena na zadovoljstvo svih.

Ujedno se promoviraju linije i za ostale europske zemlje, sa polascima dva puta sedmično iz i za BiH  /terminali Sarajevo i Banjaluka/. Takodje, preporučuju izbjegavanje stvaranja zaliha i dugotrajno skladištenje roba, te iz Intereurope naglašavanju da se naručuje prema stvarnim potrebama,  a pomoći će da vaše pošiljke pravovremeno stignu do odredišta.

Više informacija o uslugama možete pronaći na službenoj web stranici www.intereuropa.ba  ili direktno na email prodaja@intereuropa.b, ili na jedan od slijedećih telefona: 080 02 01 01, 033 463 824, 051 346 721

 

Vaša Intereuropa s Vama već punih 70 godina!

Pouzdano do cilja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo