Čarterski prevoz vaše robe povjerite kompaniji Intereuropa RTC

20.12.2019 09:05:47
Čarterski prevoz vaše robe povjerite kompaniji Intereuropa RTC

Intereuropa RTC je jedan od vodećih ponuđača i organizatora avionskih čartner prevoza u JI Evropi.

Intereuropa RTC je jedan od vodećih ponuđača i organizatora avionskih čartner prevoza u JI Evropi. U Intereuropi imaju naime bogato iskustvo sa organizacijom čarter prevoza.

ČARTERSKI PREVOZI

Nude vamo organizaciju  najma cjelokupnog avionskog prostora (full charter), pri čemu se pobrinu za sklapanje ugovora o najmu aviona, za pravovremen dolazak dogovorenog aviona, posebnu opremu za utovar tereta i otpremu u dogovorenim vremenskim okvirima. Projektni tim stručnjaka osigurava vam potpunu podršku očekivanja i zahtjeva kupaca.

Intereuropa stručnjaci su prisutni pri prijemu aviona i natovaru te istovaru tereta. Osiguravaju vam cjelokupnu dokumentaciju i sigurnost pošiljke.

SPECIJALNI AVIONSKI PREVOZI

U specijaliziranim poslovnim jedinicama za zračni promet pored osnovne djelatnosti nude vam i organizaciju prevoza posebnih tereta, koji zahtjevaju poseban transportni režim i prateću dokumentaciju.

Imaju iskustva sa organizacijom avionskih prevoza tereta kao što su žive životinje, opasne tvari (radioaktivne tvari, otrovi, zapaljive tekućine itd.), brzo kvarljivu robu, lični predmeti te sajamski transferi. Osiguravaju visok kvalitet usluga sa osobljem koje posjeduje sve potrebne ceertifikate i stalno se osposobljava kako u Sloveniji tako i u inostranstvu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo