Tri srebra i bronza za vina Vinarije Pajić na BeoWine-u

28.02.2020 09:07:19

Nagrađena najbolja vina na ovogodišnjem BeoWine-u

Pored domaćih vinara, učesnici su i regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

Na jednom mjestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Jedan od učesnika na sajmu BeoWine su bili i predstavnici Vinarije Pajić. Kući su donijeli tri srebra i jednu bronzu a vinu Sauvignon Blanc-u zlato je izmaklo za 0,20 bodova

"Nakon ova četiri dana razgovora sa ljubiteljima vina, zaboravili smo na brojke, jer su nam reakcije, vraćanja na naš štand nakon obilaska cijelog sajma, dovođenje prijatelja da i oni probaju baš naše Merlot/Rose/Kasnu berbu/Sauvignon dokazali da uživate u našim vinima.", poručuju iz Vinarije Pajić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo