Kada čujete za termin barakirana vina da li znate šta to znači?
Kokos, vanila, crno i crveno voće, crna čokolada su samo neke od aroma koje možemo osjetiti.
Barrique je francuski termin za hrastovo bure, čija se unutrašnjost obgorjeva (tostira) kako bi vino, odležavajući u njemu dobilo posebne, prijatne arome koje kod vina volimo!
Kokos, vanila, crno i crveno voće, crna čokolada su samo neke od aroma koje možemo osjetiti.
Vinarija Pajić u ponudi ima Merlot Barrique i Chardonnay Selection oba odležala u novim barik buradima.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.