Gallery Sales Centre oprema novi ekskluzivni salon

12.03.2020 09:05:31
Gallery Sales Centre oprema novi ekskluzivni salon

Ekskluzivni enterijer sa najmodernijim pristupom kupovini nekretnina.

Prvi u Bosni i Hercegovini, specijalizovani centar za nekretnine Gallery Sales Centre, otkriva novu lokaciju svog prodajnog centra.

"S ciljem da našim klijentima pružimo što bolje i modernije iskustvo u kupovini nekretnina, radimo na konstantnom unapređenju naše usluge. S tim u vezi, opremamo novi ekskluzivni salon na atraktivnoj adresi Put života 12. Jedva čekamo da vas ugostimo u ekskluzivnom enterijeru, sa najmodernijim pristupom kupovini nekretnina", poručuju iz Gallery Sales Centra.

 
SELIMO SE ● NOVA LOKACIJA

Došlo je vrijeme da vam otkrijemo novu lokaciju našeg prodajnog centra! U svrhu poboljšanja naše usluge, Gallery SALES CENTRE oprema novi ekskluzivni salon na atraktivnoj adresi Put života 12! Jedva čekamo da vas ugostimo u ekskluzivnom enterijeru, sa najmodernijim pristupom kupovini nekretnina! ...a obezbijedili smo i parking! Pratite naše društvene mreže za sve informacije u vezi nove lokacije,a još par dana nas možete pronaći u Zagrebačkoj 2! prodaja@gallery.ba

Posted by Gallery on Tuesday, March 10, 2020

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo