Pronađite inspiraciju u aromatičnom ukusu i mirisu Franck Nota Cappuccina

24.08.2022 09:38:41
franck nota cappuccino franck nota kapsule nescafe dolce gusto kapsule

Inspiraciju za baš sve možete pronaći u aromatičnom ukusu i mirisu Franck Nota Cappuccina. I sam je kao malo umjetničko djelo u šoljici, zar ne?

Inspiraciju za baš sve možete pronaći u aromatičnom ukusu i mirisu Franck Nota Cappuccina. I sam je kao malo umjetničko djelo u šoljici, zar ne?

Franck Nota Kapsule

Nescafe®* Dolce Gusto®* kompatibilne kapsule. Za sve one koji uživaju samo u najkvalitetnijoj kavi i kreću se ukorak s trendovima. Četiri bogata okusa Franck kave u kapsulama u svakoj će prilici biti nezaboravnog okusa. *Navedena robna marka pripada trećoj osobi nije ni u kakvoj vezi s društvom Franck d.d. Nota kapsule nisu kompatibilne s K-fee® aparatima.

Franck Nota Cappuccino

8 x 7 g espresso + 8 x 17 g mlijeko

Nescafe Dolce Gusto kompatibilne kapsule. Cappuccino je napitak koji počiva na savršenom omjeru intenzivnog espressa i kremaste mliječne pjene. Kompleksne arome espressa uz izraženu notu arabica kave obogaćene mlijekom, odsad dolaze uz jednostavan pritisak tipke.

Franck Nota kapsule od sada možete pronaći i na Franck webshop-u na linku OVDJE

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana