Gazdina rakija - Jubilarna rođendanska ponuda

27.10.2022 08:00:52
Gazdina rakija Jubilarna rođendanska ponuda

Proslavimo zajedno 50 godina tradicije i postojanja Gazdine rakije sa Jubilarnom rođendanskom ponudom

Tradicija se prenosi s koljena na koljeno, ponos iz djela u djelo, a najsavršeniji kvalitet iz ruke u ruku.

"S željom da zajedno proslavimo naših jubilarnih 50 godina tradicije i postojanja - kreirali smo ovaj jedinstveni komplet najprodavanijih proizvoda po cijeni koja se ne propušta!" poruka je iz Prijedorčanke.

129.90 KM 157.70 KM

Garancija je naš potpis i godine postojanja!

Gazdin ŽAR

Posebno izdanje Gazdine rakije. Taj žar i posebnost se osjeti u svakoj kapljici, a započinje biranjem najbolje šljive - Požegače, Izuzetno rijetke sorte u današnje vrijeme. Pažljivo birani plodovi ove sorte, sočni i zreli, na naše oduševljenje dali su izuzetan ako ne i najbolji kvalitet. Precizno sa sjajem u očima i ljubavlju je praćena svaka faza razvoja, od branja šljive, strogo kontrolisanog procesa fermentacije, destilacije, odležavanja, do biranja dizajna i ambalaže. Proces odležavanja najfinijeg destilata od šljive trajao je punih 12 godina u novim hrastovim bačvama, kojima je prethodio proces ovinjavanja. Drvo omogućava rakiji da postepeno dozrijeva, oplemenjuje je piće aromatičnim svojstvima koja daju specifičan miris i ukus, a kod voćnih rakija i karakterističnu boju. Inspirisana tradicijom, a pravljena po posebnim recepturama majstora naše destilerije, Karakteriše je snažan duh i dubina ukusa koji budi zanos u svakoj osobi, nadražuje sva čula i podstiče iskricu žara koju prepoznaju upravo najveći hedonisti među nama. U GAZDIN ŽAR je uloženo mnogo truda, ručnog rada, prirodnih materijala i ljubavi. Najbolje piti rashlađenu i u dobrom društvu, a sva raskoš koju sadrži daće vam jedinstven i neponovljiv doživljaj umijeća življenja.

Quatro Mini no1

Remek djelo od pakovanja i ambalaže kakvo zaslužuje kvalitet i neponovljiv ukus GAZDINA rakija. Četiri minijaturne Gazdina rakije spakovane u neobično pakovanje koje će vašu GAZDINA pustolovinu učiniti još posebnijom. Dozvolite vašim nepcima da uživaju u kapljicama kvaliteta. Pakovanje uključuje Gazdine rakije od Vilijamovke, Všnje, Travarice i jabuke.

AI GIN

AI GIN je nastao pažljivom selekcijom i destilacijom sedam ručno branih aromatičnih biljaka od kojih dominiraju bobice kleke. AI GIN govori jezikom ljubavi, i na japanskom znači upravo to. Pijte ga rashlađenog ili u vašem omiljenom koktelu. I naravno, podijelite ga sa ljduima koje volite. Konzumirajte odgovorno!

REINA Borovnica Poklon Pakovanje

 

Zavirili smo u najdublje strasti i najskrivenije želje u nama, pronašli posebnu energiju i osjećaj iz stomaka koji je otkrio neponovljivu recepturu. Magični REINA liker od borovnice je bez konzervansa i bilo kakvih drugih vještačkih dodataka.

Sadržaj: destilat borovnice, koncentrisani sok borovnice, šećer i voda

KOJA ŽENA PIJE REINA LIKER OD BOROVNICE?

Žena koja je, prije svega, svoja! Neukrotiva i neuhvatljiva. Posebna, drugačija i jedinstvena. Hrabra i preduzimljiva. U životu ništa ne radi napola. Najbolje odluke donosi prateći svoju intuiciju. Njen temperament je ishitren, neobuzdan, ali uvijek gura naprijed. Često mijenja raspoloženje, ali ostaje vjerna svojim idealima. Uvijek je energična i snažna, originalna i slobodna da kaže šta misli. Uz sebe nosi veo misterije. Život živi po sopstvenim uvjerenjima, a ne po normama koje je društvo nametnulo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana