Nazdravimo početku radne sedmice sa GAZDINOM šljivovicom!

05.12.2022 08:39:18
Gazdina šljivovica

U to ime dignimo čašicu više GAZDINE šljivovice, ali takođe nazdravimo novoj radnoj sedmici i novim pobjedama.

Znate li da je šljivovica upisana na UNESCOVU listu nematerijalnog kulturnog naslijeđa čovječanstva? 

U to ime dignimo čašicu više GAZDINE šljivovice, ali takođe nazdravimo novoj radnoj sedmici i novim pobjedama.

Za nove početke preporučujemo GAZDINU šljivovicu u online prodaji

Rakija od Šljive 700ml - Drveno Pakovanje

58.90 KM

Svjež i prijatan miris, bogat i aromatičan okus su rezultat pažljivo biranih najkvalitetnijih zrelih plodova šljive, kao i spoj domaće recepture i savremene proizvodnje. Misija Prijedorčanke je bila da jednu od prvih i najpoznatijih rakija predstavie u modernom ruhu, zadržavajući kvalitet, a dodajući male tajne majstora destilerije, kako bi se otišlo korak naprijed i dobio kvalitet po kojem ćete pri prvom gutljaju prepoznati da je u pitanju Gazdina šljivovica.

Rakija Šljivovica je najzastupljenija prirodna voćna rakija na našim prostorima. Proizvodi se od plave šljive po drevnoj recepturi. Dobija se posebnim načinom prerade i praćenja procesa fermentacije čime se postiže prepoznatljiv ukus i miris šljivovice sa podneblja Potkozarja.

"Ponosni smo što ova rakija posjeduje originalnost i pečat viševjekovne tradicije i smatra se nacionalnim pićem. Još od 19. vijeka, bogate evropske trpeze dokazivale su ovom rakijom svoj prestiž i luksuz. Ova rakija svojim bukeom budi osjećaj privilegije. Konzumiranjem ove rakije njeguje se tradicija, a daruje se kada se iskazuje poštovanje."

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana