Jezik ljubavi

Ai dry gin po super cijeni! (Foto)

24.06.2023 08:28:30

AI GIN je nastao pažljivom selekcijom i destilacijom sedam ručno branih aromatičnih biljaka od kojih dominiraju bobice kleke.

Postoje ljubavi koje ne prave kompromise. Strasti koje ne dišu bez rizika i krajnosti. Da bismo podstakli ekscentrike u nama, stvorili smo piće koje govori jezikom ljubavi - AI GIN.

Putem ljubavi za kreacijom, prateći tajnoviti šum prirode, nevidljivi osjećaj naših majstora za balansiranjem i slaganjem okusa, koji podstičući maštu, rasplamsavaju čula i razveseljavaju nepce - nastao je recept za savršen užitak.

AI GIN je nastao pažljivom selekcijom i destilacijom sedam ručno branih aromatičnih biljaka od kojih dominiraju bobice kleke. AI GIN govori jezikom ljubavi, i na japanskom znači upravo to.

Ai dry gin 700ml - Standard Pakovanje

34.90 KM 39.80 KM

Pijte ga rashlađenog ili u vašem omiljenom koktelu. I naravno, podijelite ga sa ljudima koje volite. Konzumirajte odgovorno!

Idealna temperatura: 08-12°C

Jačina alkohola: 42.5 % vol.

Zapremina: 700 ml

Preporuka za serviranje: Odlično kao aperitiv uz sve vrste mesa, salate. Odlično se kombinuje u koktele, ali još bolje je piti ga samog uz krišku limuna/jabuke uz mineralnu vodu.

Destilerija Prijedorčanka proizvodi visoko kvalitetne rakije, voćne destilate, likere i ostala alkoholna pića

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana