Vrijeme je za roštilj

Šta vi najčešće pripremate sa roštilja?

29.06.2023 09:51:45
im semić roštilj meso kobasice

Konačno nam je stiglo najdraže doba godine – sezona roštiljanja.

Ljeto je idealno vrijeme za pripremu hrane na otvorenom, a roštilj je i idealan povod za uživanje u prirodi. To je razdoblje posebnih grumanskih užitaka uz druženje s prijateljima i porodicom

Biranje namirnica i priprema hrane u toj se prigodi pretvara u pravi mali ritual.

Kobasice sa roštilja prava su poslastica za ljubitelje roštilja.

Kada su u pitanju kobasice IM Semić iz svog asortimana polutrajnih proizvoda – kobasica nudi sljedeće:

Visočka roštiljska pikant; Visočka roštiljska blaga; Visočka roštiljska Maxi; Visočka roštiljska; Krajiška ljuta Maxi; Krajiška ljuta; Krajiška ljuta rinfuza; Jeger i Visočka roštiljska rinfuza.

IM Semić prodaje i svježe i kvalitetno meso kao i druge prerađevine od mesa.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana