Vrijeme je za roštilj
Šta vi najčešće pripremate sa roštilja?
Konačno nam je stiglo najdraže doba godine – sezona roštiljanja.
Ljeto je idealno vrijeme za pripremu hrane na otvorenom, a roštilj je i idealan povod za uživanje u prirodi. To je razdoblje posebnih grumanskih užitaka uz druženje s prijateljima i porodicom
Biranje namirnica i priprema hrane u toj se prigodi pretvara u pravi mali ritual.
Kobasice sa roštilja prava su poslastica za ljubitelje roštilja.
Kada su u pitanju kobasice IM Semić iz svog asortimana polutrajnih proizvoda – kobasica nudi sljedeće:
Visočka roštiljska pikant; Visočka roštiljska blaga; Visočka roštiljska Maxi; Visočka roštiljska; Krajiška ljuta Maxi; Krajiška ljuta; Krajiška ljuta rinfuza; Jeger i Visočka roštiljska rinfuza.
IM Semić prodaje i svježe i kvalitetno meso kao i druge prerađevine od mesa.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.