Trokutino - dnevni obrok

22.04.2013 14:17:08
Trokutino - dnevni obrok

Pod brendom TROKUTINO se kriju sendviči pripremljeni po Vašem ukusu. Bosanski, Pikant sendvič sa tamnim tostom, Pikant sendvič sa bijelim tostom, Pureći, Pileći i Junior sendviči svojim atraktivnim pakovanjem, gramaturom, recepturom i energetskom vrijednošću prilagođeni su potrebama i navikama različitih segmenata naših potrošača.

Pod brendom TROKUTINO se kriju sendviči pripremljeni po Vašem ukusu.

Bosanski, Pikant sendvič sa tamnim tostom, Pikant sendvič sa bijelim tostom, Pureći, Pileći i Junior sendviči svojim atraktivnim pakovanjem, gramaturom, recepturom i energetskom vrijednošću prilagođeni su potrebama i navikama različitih segmenata naših potrošača.

U čemu je tajna našeg "Magičnog trokuta"?

Produžena svježina

Savremenim načinom pakovanja u zaštićenoj atmosferi, u savršenim higijenskim uslovima proizvodnog procesa, spriječen je nastanak i rast bakterija čime je, na 10 dana produžen rok trajanja i očuvana svježina proizvoda.

Praktično pakovanje

Omogućava konzumiranje sendviča bez dodatnog pribora i rješava problem prljanja odjeće.

Vrhunski kvalitet

TROKUTINO sendviči pripremljeni su od najkvalitetnijih namirnica i razčličitih vrsta SPRIND-ovog tosta, uz strogo poštivanje sanitarnih normi u proizvodnji i striktno provođenje pravila lične higijene proizvodnog osoblja u skladu sa principima i načelima HACCP-a.

TROKUTINO sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svim onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

Pikant sendvič sa tamnim tostom. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

Pileći sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

Pureći sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

Bosanski sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: trokutino sevndič trokutino sprind

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana