Malak Regency konferencijske sale

05.07.2019 11:05:34

Hotel Malak Regency savršeno je mjesto za svaki vid sastanka, događaja ili zabave.

Hotel Malak Regency savršeno je mjesto za svaki vid sastanka, događaja ili zabave. Oslanjajući se na ljubazno i veoma profesionalno osoblje, na raspolaganju su za organizaciju svih sastanaka ili događaja te ispunjenje posebnih zahtjeva.

Regency konferencijska sala

Regency konferencijska sala, sa mogućnošću fleksibilnih pozicija sjedenja i rasporeda po želji, može ugostiti do 120 gostiju. Konferencijska sala posjeduje i kabine za simultano prevođenje koje su opremljene najnovijom vrhunskom audio i video opremom.

Malak višenamjenska sala - konferencijski aspekt

Malak višenamjenska sala od 800 kvadratnih metara jedinstven je prostor u gradu a i cijeloj državi. Sala može ugostiti do 500 gostiju koji se mogu rasporediti u razne sjedeće pozicije. Idealna je ako planirate različite vrste događaja u velikom teatarskom stil.

Malak višenamjenska sala - sportski aspekt

Malak višenamjenska sportska sala od 800 kvadratnih metara, može ugostiti do 500 gostiju koji se mogu rasporediti u razne sjedeće pozicije. Idealna je za određene sportske manifestacije.

 

Više informacija na www.malakregency.ba ili na broj telefona 033/777-200

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana