Iznajmite Konica Minolta fotokopirni uređaj i izrađujte dokumente jeftinije

14.09.2018 09:12:28
Iznajmite Konica Minolta fotokopirni uređaj i izrađujte dokumente jeftinije

Konica Minolta uređaj biti će dostavljen i instaliran na vašoj adresi potpuno besplatno. Vi samo plaćate crno/bijele ili kolor kopije/ispise.

Konica Minolta uređaj biti će dostavljen i instaliran na vašoj adresi potpuno besplatno. Vi samo plaćate crno/bijele ili kolor kopije/ispise.

Kopiranja - printanja - skeniranja bez ulaganja!

Koristite Konica Minolta uređaje bez inicijalne investicije

Pa kako to učiniti?

Ako ste zainteresovani za BESPLATNI KONICA MINOLTA MFP UREĐAJ za svoju školu ili fakultet, kancelariju ili agenciju jednostavno odaberite jedan od (ili više njih) uređaja na njihovoj Web stranici, obavijestite KMC Officeshop i on će isporučiti i instalirati besplatni MFP, sve što ćete trebati platiti je iznos broja kopija/ispisa koje ste uradili.

Što je uključeno?

Ne zaboravite sve što vam je za platiti je stvarno napravljena kopija/ispis, KMC pokriva isporuku, instalaciju i održavanje, te...

  • Toner: Nikada se više nećete morati binuti za nabavku i zamjenu tonera.
  • Održavanje: KMC će redovno provjeravati i održavati Vaš uređaj.
  • Dostava i instalacija: KMC će vam dostaviti i instalirati opremu, a vaše radnike obučiti kako je optimalno koristiti – bez dodatne naplate.
  • Rezervni dijelovi: Svaki rezervni dio će zamijeniti, a uređaj ponovo osposobiti u vašem radnom prostoru i u najkraćem roku (uređaj će minimalno biti "izvan pogona").
  • Nadogradnja: Prema promjenama vašeg poslovanja, do kojih će svakako doći, prilagodit će uređaj novonastalim potrebama ili ga zamjeniti drugim modelom.

Dobijate uređaj, servis, uslugu i podršku bez inicijalnih troškova. Jedino o čemu se brinete je mjesečni iznos za izrađene kopije/ispise - Konica Minolta brine za ostalo.

Kako se uključiti?

Ako vas zanima ova JEDINSTVENA PONUDA kontaktirajte KMC Officeshop na slijedeće brojeve telefona:

+ 387 51 228 540

+ 387 51 228 541

ili na email adresu info@kmc-officeshop.net

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo