Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.01.2019. 10:34

(pregovarački postupak) Izvođenje dodatnih građevinskih radova za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna

Izvor: Akta.ba, 17.01.2019.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA OŠTRA LUKA

NAČELNIK

 

Broj: 02-404-3/19

Datum: 17.01.2019. godine

 

„UNIVERZAL BS" D.O.O. BANjA LUKA

Koste Jarića 93 G Banja Luka

 

Predmet: Dodatni radovi na objektu mjesne zajednice Koprivna - ponuda, traži se

U skladu sa članom 21. stav 1. tačka c), i člana 24. stav 1. tačka a. Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik Bosne i Hercegovine", broj: 39/14), pozivamo Vas na učešće u pregovaračkom postupku, bez objave obavještenja za nabavku dodatnih građevinskih radova za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna.

Imajući u vidu činjenicu da Opština Oštra Luka sa Vama ima potpisan osnovni ugovor za građevinske radove za realizaciju mjera energetske efikasnosti na objektu mjesne zajednice Koprivna (naš broj: 02-014-126/18 i Vaš broj: 129/18), te da je nadzorni organ - Republička direkcija za obnovu i izgradnju, svojim dopisom, broj: 15/1.03-360-59-7/18 od 16.01.2019. godine skrenuo pažnju i dao saglasnost da je potrebno izvršiti dodatne radove, pokrenuli smo predmetni pregovarački postupak.

U svrhu gore navedenog, pozivamo Vas da dostavite početnu ponudu za nabavku predmetnih dodatnih radova.

Vašu ponudu (početna ponuda) potrebno je da dostavite na adresu Opštine Oštra Luka do 22.01.2019. godine. (član 42. Zakona).

Dokumentacija koja se odnosi na provjeru lične sposobnosti iz člana 45. Zakona je dostavljena u postupku dodjele osnovog ugovora za radove na objektu mjesne zajednice Koprivna, te se ovom prilikom ista ne traži.

Ponuda se dostavlja u zatvorenoj koverti na priloženom obrascu za cijenu.

Poslije razmatranja dostavljene početne ponude, sa Vama ćemo organizovati sastanak na kojem će tema biti postizanje konačne cijene predmetnih dodatnih radova.

 

S poštovanjem,

 

Načelnik opštine Dragan Stanar

 

Prilozi:

- Obrazac za cijenu početne ponude,

- Predmjer radova,

- Nacrt ugovora.

PREUZMITE

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: