Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

(ispravka javnog poziva) Prodaja putničkog kombi vozila Volkswagen Transporter T5 2,5 TDI

Izvor: Glas Srpske, 05.09.2014.

UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU

MEDICINSKI FAKULTET FOČA

Ul. Studentska br.5

73 300 Foča

 

Ispravka javnog poziva za prodaju putničkog kombi vozila putem postupka licitacije sistemom usmenog javnog nadmetanja učesnika po osnovu cijene

Tekst javnog poziva objavljenog u dnevnom listu "GLAS SRPSKE", dana 3.9.2014 godine, mijenja se u dijelu koji se odnosi na rokove u kojima se predmet licitacije može pogledati, rokove za podnošenje prijava za učešće na licitaciji i dan održavanja licitacije:

1. Predmet licitacije se može pogledati radnim danima od 3.9. do 11.9.2014 godine, u periodu od 10 do 14 časova u krugu Medicinskog fakulteta Foča, Studentska br.5, 73 300 Foča.
2. Popunjeni obrazac za prijavu za učešće na licitaciji uz dokaz o uplati depozita se podnosi Licitacionoj komisiji do 12.9.2014. godine do 9 časova.
3. Licitacija sistemom usmenog javnog nadmetanja učesnika po osnovu cijene održaće se 12.9.2014. god. sa početkom u 11 časova.

U svemu ostalom tekst javnog poziva ostaje isti.
Molimo sve potencijalne zainteresovane učesnike na licitaciji da uvaže navedene ispravke.

 

Predsjednik Licitacione komisije

Dipl. pravnik Igor Tešović

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: