Merkur d.d. Sarajevo objavio novu web stranicu

13.05.2008. 10:30 / Izvor: Oslobođenje
Merkur d.d. Sarajevo objavio novu web stranicu

Merkur, najznačajniji domači trgovački lanac, od početka maja svojim korisnicima nudi novu web stranicu www.merkurdd.ba, koja je u potpunosti dizajnirana u skladu sa korporativnim standardima, te izuzetno pregledna i sadržajno bogata.

"Stranica je, imajući na umu trenutne funkcionalne i grafičke trendove, dizajnirana sa namjenom da sadržaje prezentira u lako dostupnom i interesantnom maniru. Cilj je bio savremena web destinacija u kojoj će posjetioci uživati i rado je posjećivati" istakla je Minja Mirković, voditeljica web projekta u Team Consultingu, kompaniji koja je izradila ovu stranicu.

Stranice su podijeljene u module koji osiguravaju kvalitetne i pravovremene informacije o Merkuru. Modul o Merkuru donosi opće informacije o kompaniji, povijesti, finansijskim pokazateljima, prodavnicama iza ugla, hipermarketima, tržnim centrima. Modul Novo u Merkuru, između ostalog, sadrži novosti o akcijama, novim proizvodima, kao i upitnik gdje se potiču posjetitelji da postave pitanja, ali i daju primjedbe kako bi zajednički sa kompanijom sudjelovali u stvaranju što boljeg Merkura.

M-Kartica je vrijedan modul za korisnike ove kartice, dok modul Posao sadrži on-line aplikaciju za posao, kao i informacije o slobodnim radnim mjestima. Istovremeno, tu je i pres-kutak, u potpunosti namijenjen medijima, saopćeno je iz MIMS Grupacije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti