5D-CADD proširio ponudu: Prodaja IT opreme i usluge održavanja IT sistema

10.11.2010. 15:01 / Izvor: eKapija.ba
5D-CADD proširio ponudu: Prodaja IT opreme i usluge održavanja IT sistema

U vrijeme kad veliki dio našeg poslovanja zavisi od računara, računarske mreže, dodatne računarske opreme i interneta od izuzetno velike važnosti je imati pravog partnera koji će u slučaju bilo kakvog kvara u sistemu poslovanja brzo, kvalitetno i povoljno riješiti sve tehničke probleme.

Firma 5D-CADD d.o.o. Sarajevo je svoje poslovanje od jeseni 2010. godine proširila i na tehničku podršku svim poslovnim korisnicima koji iz ekonomskih ili bilo kojih drugih razloga nemaju vlastite tehničare/informatičare.

Prekidi u poslovanju uslijed kvara na računarskoj opremi vrlo često uzrokuju neželjene troškove koji mogu biti mnogostruko veći od same cijene opravke nastalog kvara. Zbog toga, 5D-CADD nudi nekoliko različitih načina servisiranja i preventivnog održavanja Vaše kompletne računarske opreme kako bi se mogli prilagoditi svakom poslovnom okruženju i u što većoj mjeri spriječiti potencijalne kvarove i eventualni nastanak neželjenih troškova.

Sa druge strane, kako bi ste u velikoj mjeri spriječili nastajanje kvarova na Vašim računarskim sistemima, 5D-CADD nudi nekoliko različitih paketa ugovora čime, kako kažu, garantuju neometano poslovanje kroz redovne preglede računarske opreme, ažuriranje operativnih i antivirusnih sistema sistema i po potrebi čak i privremenu zamjenu neispravne opreme dok se ista ne servisira.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti