Flooring International mijenja naziv u Green Thinking Group: Novo ime za novu poslovnu orijentaciju

11.10.2010. 16:10 / Izvor: eKapija.ba
Flooring International mijenja naziv u Green Thinking Group: Novo ime za novu poslovnu orijentaciju

Privredno društvo Flooring International d.o.o. iz Sarajeva, jedna je od vodećih firmi koja se bavi opremanjem interijera kvalitetnim podnim oblogama, napravilo je izmjenu naziva i ubuduće će se zvati Green Thinking Group d.o.o.

Iz ove kompanije poručuju da novo ime odražava i novu poslovnu filozofiju koja će podrazumijevati promociju i upotrebu materijala proizvedenih po najstrožim standardima EU koji se tiču ekološke prihvatljivosti proizvodnog procesa.

Novo ime odražava i novu poslovnu orijentaciju te upotpunjuje ponudu segmentom LED rasvjete (unutrašnje i vanjske) kao ekološki i niskoenergetski najprihvatljivije solucije ta rasvjetu objekata i javne odnosno ulične rasvjete, te ponudu LED displeja kao i sistema media fasada zasnovanih na LED tehnologiji.

"Ime Flooring International, koje smo do sada koristili i u koje je uloženo dosta emocija i truda kako bi se stvorio prepoznatljiv brand na bh. tržištu, i dalje će ostati kao dio naše kompanije i našeg naslijeđa, odnosno brand koji podrazumijeva vrhunsku uslugu ugradnje podnih obloga i ponuda najkvalitetnijih evropskih proizvođača podnih obloga, a okosnica te ponude i dalje će biti tekstilne podne obloge našeg dugogodišnjeg partnera, danskog proizvođača EGE Carpets", stoji u saopćenju kojeg potpisuje direktor Green Thinking Groupa Darko Subotić.

Green Thinking Group u svom fokusu imat će LED rasvjetu, te će njihove aktivnosti biti usmjerene ka uštedi energije, očuvanju okoline i smanjenju zagađenja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti