AB Neretva izvozi bosanska vrata i prozore u zemlje EU
OTVORI GALERIJU

Vijesti/ BOSNA I HERCEGOVINA

AB Neretva izvozi bosanska vrata i prozore u zemlje EU

Izvoz u zemlje Evropske unije je još jedna potvrda kvalitete proizvoda i ozbiljnosti rada kadrova firme AB Neretva.

02.06.2016. 12:19 / Izvor: Akta.ba

Kompanija AB Neretva iz Mostara, srca Hercegovine, sa iskustvom u izradi svih vrsta otvora od visokokvalitetnog profila svjetskog proizvođača REHAU radi na izgradnji staklene fasade na sportskoj dovorani u Jablanici, potvrdio je za poslovni portal Akta.ba Adem Bojčić, vlasnik kompanije.

Osim ovoga firma je aktivni učesnik na tenderima u BiH, a kako kaže vlasnik kompanije posla ima, samo nedostaje kvalitetnih kadrova za izvođenje zanatskih radova.

"U firmi imamo 14 zaposlenih radnika, a da pronađemo odogarajuće, još bi mogli minimalno otvoriti tri radna mjesta", ističe Bojčić.

Osim BiH gdje većim dijelom prodaju svoje proizvode, firma 30 posto svog prodajnog asortimana izvozi i na inostrano tržište. Prisutni su u Austriji, Njemačkoj, Holandiji, Švedskoj...

"Izvoz u zemlje Evropske unije je još jedna potvrda kvalitete proizvoda i ozbiljnosti rada kadrova firme AB Neretva. Mi kako zastupnik firme REHAU nudimo pet godina garancije na gotove prozvode", kaže Bojčić.

AB Neretva, firma sa petnaestogodišnjom tradicijom i internacionalnim iskustvom je učesnik 14. sajma privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2016. godine koji se održava u Mostaru.

Bojčić kaže kako su se predstavili sve vrste otvora za prozore i vrata, različitih dezena i boja. Sajmom su zadovoljni, kao i postignutim rezultatima.

E. Ko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti