Kompanija Luminos će na sajmu u Mostaru predstaviti svoju novu liniju proizvoda

02.04.2019. 12:40 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Luminos će na sajmu u Mostaru predstaviti svoju novu liniju proizvoda

Proizvodi su razvijeni u Bosni i Hercegovini i načinjeni samo od vrhunskih komponenti.

Kompanija Luminos d.o.o. učestvovat će na  22. Međunarodnom sajmu gospodarstva od 09. do 13. aprila 2019. godine u Mostaru, gdje ćete u hali broj dva predstaviti svoju novu liniju proizvoda "Luminos Ambienta".

"Naši proizvodi iz brenda "Luminos Ambienta" su, kao što je to slučaj i sa brendom "Luminos Premium", razvijeni u Bosni i Hercegovini i načinjeni samo od vrhunskih komponenti. Stojimo iza kvalitete svih proizvoda brenda "Luminos Ambienta" sa garancijom od tri godine, a planiramo sa ovim brendom nastupiti i na domaćem i na inostranom tržištu. Nudimo asortiman od 18 vrsta ambijentalnih LED Panela opsega snaga od 3(W) do 24(W), kvadratnog i okruglog kućišta, ugradne i nadgradne izvedbe", rekli su iz kompanije.

Kažu da je brend "Luminos Ambienta" uvijek dostupan na lageru, te da je stručno osoblje proizvodne jedinice na raspolaganju za svaki upit, reklamaciju ili servis, a da cijena proizvoda ostaje u potpunosti konkurentna i prilagođena potrebama tržišta.

"Naša je kompanija otvorena za saradnju, kako sa već ustaljenim partnerima, tako i sa kompanijama sa kojima nismo imali zadovoljstvo sarađivati. Ukoliko u svom poslovanju vidite prostor za novitete i smatrate poželjnim da u svojoj ponudi imate domaće brendove koji slijede svjetske trendove rasvjete, pozivam Vas da nas potražite na mostarskom sajmu, a mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, predstaviti uzorke proizvoda i ponuditi Vam poslovnu saradnju", kazali su iz kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti