ALMA RAS prezentirala dostignuća i novu kolekciju na sajmu TIMOD EXPO 2019

25.04.2019. 16:17 / Izvor: Akta.ba

Sajam će trajati do petka 26. aprila,što je dodatna prilika da posjetite izložbeni prostor kompanije Alma Ras.

Specijalizirani Sajam tekstila, obuće i kože "TImod EXPO" koji se održava u Travniku, ove godine okupio je 29 izlagača iz šest zemalja.

Sajam je koncipiran na način da pruži brojne mogućnosti domaćim i međunarodnim kompanijama, potakne dodatne investicije i olakša poslovnu saradnju u oblasti tekstila, kože i obuće, te da omogući uvid u trendove razvoja i perspektivu ove industrije.

Poslovni susreti, stručna predavanja, motivacijski govori i modne revije poznatih bh. brendova, osim korporativnog sektora namjenjeni su i ostalim posjetiocima sajma, a bogat sadržaj je privukao veliki broj građana.

Kompanija ALMA RAS prezentovala je svoja dostignuća u industriji donjeg rublja i spavaćeg programa, te organizirala prigodnu modnu reviju brendova Alma Ras i Manners iz sezone proljeće/ljeto 2019.

Na izložbenom prostoru ove kompanije, moći ćete pronaći najudobnije komade donjeg rublja, spavaćica i pidžama za cijelu porodicu, te ekskluzivne linije namjenjene posebnim prilikama. Stručno osoblje će vam osim ugodnih krojeva i udobnih materijala evropskog porijekla, ponuditi i modne savjete, te pomoći prilikom odabira najbolje kombinacije koja će unaprijediti i istaknuti vaš stil.

Organizatori sajma Timod EXPO 2019 su Općina Travnik i Regionalna razvojna agencija za centralnu Bosnu (REZ) uz podršku Vlade SBK i Ministarstva privrede.

Sajam će trajati do petka 26. aprila,što je dodatna prilika da posjetite izložbeni prostor kompanije Alma Ras.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti