Algotech na PIT Krajina 2019

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Algotech na PIT Krajina 2019

Tokom prethodnih dvadeset šest godina poslovanja Algotech je postao jedan od vodećih regionalnih sistem integratora.

11.06.2019. 11:59 / Izvor: Akta.ba

Algotech d.o.o. Sarajevo jedna je od kompanija koja će učestvovati na konferenciji PIT Krajina 2019, 20. juna u Cazinu.

Algotech је kompanija specijalizirana za dizajn i implementaciju sistema integriranih komunikacija baziranih na najnaprednijim svjetskim rješenjima i tehnologijama. Kompanija je osnovana 1992. godine i kao Algotech grupa uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine, Češke, Mađarske, Poljske, Rumunije, Slovačke i Srbije, ali je prisutna i na tržištima Crne Gore i Slovenije.

Tokom prethodnih dvadeset šest godina poslovanja Algotech je postao jedan od vodećih regionalnih sistem integratora. Saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama (Avaya, Cisco, Nice, Altitude, Teleopti, Microsoft i dr.) jedan je od ključnih faktora poslovnog uspjeha kompanije. 

Pored saradnje s navedenim kompanijama, Algotech je dospio na lidersku poziciju zahvaljujući izuzetnoj pouzdanosti i kvalitetu implementiranih rješenja i usluga koje pruža veliki tim zaposlenih eksperata, ali i sposobnosti da na pravi način anticipira tržišne trendove.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti