Brend Gazdina rakija proslavio 10. rođendan

17.06.2019. 15:01 / Izvor: Akta.ba
Brend Gazdina rakija proslavio 10. rođendan
OTVORI GALERIJU

Fabrika za preradu voća “Prijedorčanka” obilježila je deset godina postojanja svog prepoznatljivog brenda Gazdina rakija.

Fabrika za preradu voća "Prijedorčanka" obilježila je deset godina postojanja svog prepoznatljivog brenda Gazdina rakija. 

Podsjećanja radi, kompanija Prijedorčanka egzistira od polovine prošlog vijeka, kada je organizovano krenula u preradu najkvalitetnijeg krajiškog svježeg voća. Najranije godine rada obilježila je proizvodnja sušenog programa, prije svega sušene šljive uz dio programa voćnih destilata. Kasniji je asortiman značajno proširen i upotpunjen proizvodima sa četiri proizvodne linije, tako da smo svojim kupcima mogli ponuditi i voćne koncentrate, duboko zamrznuti program, voćne sirupe, osvježavajuće napitke i voćne rakije na koje smo posebno ponosni.

Danas, kao vodeći proizvođač na našim prostorima, Prijedorčanka na godišnjem nivou prerađuje preko 27.000 t svježeg voća, a najznačajniji dio, oko 70% se preradi na liniji voćnih destilata. Gazdina rakija proizvodi se od naših najkvalitetnijih destilata po originalnoj recepturi, a odlikuje ih posebna potkozarska nota.

"Kreiranje brenda Gazdina rakija je misija šireg značaja i višeg cilja. Potpuno novi način predstavljanja naše kompanije, ali i promocije ovog jedinstvenog podnevlja. Ovo piće je za ljude sa stavom, one koji znaju šta žele, uspješne ličnosti, izgrađenog stila i jakog karaktera", rekla je Ljiljana Vukelić, kreator brenda Gazdina rakija i izvršni direktor Prijedorčanke.

"Ono što bismo s ponosom spomenuli je tim koji stoji iza brenda, to su ljudi koji rade svim svojim srcem, koji unose svoju energiju i ljubav u svaku kap Gazdine rakije. To je ono što nas čini najponosnijim", poručila je Ljiljana.

Obilježavanju proslave prisustvovali su, osim domaćih i inostranih partnera, eminentni privrednici i biznismeni iz cijele BiH i regiona, umjetnice Amira Medunjanin i Vanja Mišić, pjevač Halid Muslimović, predstavnici Unije poslodavaca, članovi Biznis kluba Banja Luka, kao i predstavnici medija. 

Za lagano zagrijavanje, gosti su mogli uživati u performansu koktel majstora, ali i sjajnim novim okusima koktela, kreiranih po sopstvenoj recepturi inspirisanoj Gazdinom rakijom. Inovativni kokteli u kombinaciji sa Gazdinom rakijom izazvali su potpuno oduševljenje gostiju, što daje podstrek da se i dalje razmišlja i djeluje u tom pravcu, a tim koji stoji iza brenda Gazdina rakija nam je poručio da im je to cilj i u planovima za ovo ljeto.

Ono što je ovoj proslavi dalo dodatni smisao jeste lokacija. Mjesto dešavanja su bili najveći voćnjaci u BiH, gdje rastu plodovi od kojih nastaje jedinstvena Gazdina rakija. Gosti su mogli da uživaju u predivnom prizoru i nesvakidašnjem doživljaju prirode. 

Proslava je organizovana i osmišljena do posljednjeg detalja, pa su gosti mogli da uživaju u slatkom i slanom asortimanu, rakija baru, kutku za fotografisanje, mnoštvu dekorativnih kutaka, ali i sjajnoj atmosferi za koju su bili zaduženi DJ Shivoos i Positive band. 

Zdravicu je održala Ljiljana Vukelić i s ponosom predstavila specijalnu ediciju 10 godina odležale Gazdine rakije. Osim toga, gosti su imali priliku pogledati i uživati u predstavljanju filma Gazdina rakija, ali i degustaciji svih okusa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti