Prijedorčanka a.d. po četvrti put učesnik na Festivalu domaćih proizvoda

24.08.2021. 09:25 / Izvor: Akta.ba
Prijedorčanka a.d. po četvrti put učesnik na Festivalu domaćih proizvoda

Udruženje mladih ekonomista (UMEK) je okupilo veliki broj domaćih proizvođača na svom, sada već poznatom i tradicionalnom, sajmu pod nazivom: Festival domaćih proizvoda.

Udruženje mladih ekonomista (UMEK) je okupilo veliki broj domaćih proizvođača na svom, sada već poznatom i tradicionalnom, sajmu pod nazivom: Festival domaćih proizvoda. Učesnici festivala će imati priliku da pokažu zašto je domaće najbolje i zašto treba ulagati u domaću proizvodnju i tržište. Pored predstavljanja raznovrsne ponude kvalitetnih proizvoda sa našeg tržišta, dobrog provoda, prednost ovog sajma ogleda se i u B2B susretima, što je posebno značajno proizvođačima uzimajući u obzir efekte izazvane pandemijom koja nas je zadesila. Umrežavanje, dijeljenje iskustva, nove potencijalne saradnje i degustacija proizvoda samo su neki od benefita ovog susreta.

"Trudimo se da od samog početka, pa i u svim narednim projektima, budemo podrška i dio inicijative za promociju domaćih proizvoda. Kao i prethodnih godina, tako i ove godine, na našu veliku radost, imaćemo priliku da se predstavimo na IV Festivalu domaćih proizvoda. Na Festivalu ćete imati priliku da uživate u vašim omiljenim brendovima, REINA likerima i GAZDINA rakijama.

Osim već naših prepoznatljivih brendova, odlučili smo da goste Festivala obradujemo i nekim novitetima iz fabrike, koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Naši prijatelji i saradnici, vjerni kupci i ostali gosti imaće ekskluzivitet da prije svih vide, a i probaju o čemu je riječ. Nećemo puno da otkrivamo, dođite i uživajte u svim našim iznenađenjima, a znate i sami da se uvijek trudimo da ih imamo", kazali su iz Prijedorčanke a.d.

Sve detaljnije informacije vezane za cjelokupni UMEK Festival, te plan i program ovogodišnjeg sajma, možete pronaći ovdje. 

"Želimo samo da vam poručimo, da nikako ne propustite priliku da 25. avgusta dođete u Staru Adu, da se svi zajedno družimo, dobro provedemo, a ujedno i podržimo domaće proizvođače i proizvode", poručili su iz Prijedorčanke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti