Tehnološki park Linnovate ponovno otvara vrata mladim tvrtkama i poduzetnicima

05.09.2019. 08:03 / Izvor: Akta.ba
Tehnološki park Linnovate ponovno otvara vrata mladim tvrtkama i poduzetnicima

Glavni fokus za inkubator su inovativne ideje bazirane na znanju i stvaranju nove vrijednost.

Tehnološki park Linnovate objavio je poziv svim inovativnim i poduzetnički orijentiranim osobama kao i postojećim mladim tvrtkama da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u poslovnom inkubatoru.

Glavni fokus za inkubator su inovativne ideje bazirane na znanju i stvaranju nove vrijednosti, te želja da se u sklopu inkubatora izraste u ozbiljnu tvrtku koja svoje poslovanje zasniva na primjeni novih tehnologija.

U inkubator se mogu prijaviti i postojeće firme, obrti i obiteljska gospodarstva, ne starija od tri godine koje žele unaprijediti svoje poslovanje, priopćeno je iz Linnovatea.

Poslovni inkubatoru Tehnološkog parka Linnovate pomaže klijentima u razvijanju poslovnih ideja i stvaranju novih poslova kroz omogućavanje okruženja za razvijanje posla, pristupima mentorstvu i investitorima, kao i pružanje podrške u marketinškim aktivnostima i unaprjeđenju prodaje.

Za kandidate koji imaju dobar temeljni koncept poslovne ideje Linnovate predviđa besplatnu predinkubaciju koja uključuje smještajne usluge, konzalting i trening na maksimalan period do šest mjeseci.

Za kandidate i poduzeća koja su već razvila svoje ideje, ali ih žele unaprijediti, inkubator nudi uređen uredski prostor, poslovno savjetovanje, određenu financijsku podršku, usluge treninga i sale za sastanke u periodu do 36 mjeseci pod subvencioniranim uvjetima.

Javni poziv za ulazak u poslovni inkubator otvoren je do 1. listopada, a dodatne informacije i aplikacijski obrasci mogu se pronaći na internetskim stranicama Tehnološkog parka Linnovate www.linnovate.org

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti