Povratak sa još bogatijom ponudom: Ajdinovići ponovo otvaraju vrata 29. novembra

27.11.2019. 09:46 / Izvor: Akta.ba
Povratak sa još bogatijom ponudom: Ajdinovići ponovo otvaraju vrata 29. novembra
OTVORI GALERIJU

Vođeni misijom i vizijom centra S.R.C. Ajdinovići nakon kraće pauze ponovo otvaraju svoja vrata za posjetioce od 29. novembra 2019.godine.

Vođeni misijom i vizijom centra S.R.C. Ajdinovići nakon kraće pauze ponovo otvaraju svoja vrata za posjetioce od 29. novembra 2019. godine.

Nakon svih nedaća koje su zahvatile ovaj centar prije nekoliko mjeseci, on se u petak vraća u još većem sjaju.

"Od sada će koncept rada centra biti orijentisan na sasvim drugi i ozbijljniji način. Sadržaj Centra je dignut na jedan viši nivo uz puno iznenađenja za sve goste sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom", navode iz uprave S.R.C. Ajdinovići.

Kako kažu, u protekla tri mjeseca su uložili preko pola miliona KM u sam izgled centra, namještaj, sisteme zagrijavanja vode u bazenima, edukaciju osoblja i  sl.

Time su stvoreni uslovi za organizaciju ozbiljnijih događaja, poput team buildinga, seminara, radionica i konferencija.

Wellness centar, animatori, karaoke, bosanska noć, mađioničari, trbušni ples, igre bez granica, sale za sastanke…sve su to sadržaji u kojima gosti mogu da uživaju.

Ovo je jedan od načina da se odmaknu od masovnog turizma koji za sobom nosi veliki promet i gužvu zbog kojeg ispašta kvaliteta.

Ipak, to ne znači da više ne primaju sportske klubove i škole. Naprotiv, to će i dalje raditi ali tako što će to vrijeme biti rezervisano samo za njih. Cilj je ponuditi kvalitet i posvetiti se samo njima.

Što se tiče ulaganja u vanjske sadržaje, ponosni su na zoološki vrt koji broji preko 450 životinja koje djeca mogu hraniti i igrati se sa njima.

"Ponosni smo na činjenicu na uslove kojima pružamo životinjama i prema nekim procjenama medo u našem zoo vrtu ima najbolje uslove od svih 19 staništa ove životinje u BiH", ističu.

Pored 400.000 m2 prostora u planu je konstantno proširenje i dodavanje novih sadržaja. Pored sportske dvorane, u izgradnji je još jedan nogometni teren, te vještačko jezero koje će nuditi mogućnost pecanja, te sadržaje za djecu.

Ono što je novo jeste da na novom kupljenom zemljištu pripremaju novu ski stazu za djecu koja će biti duga 250 m. Djeci će biti na raspolaganju ski lift, ski karta i kompletna oprema.

Govoreći o tome šta je bilo presudno da se odustane od prvobitne odluke i zatvaranja centra, iz mendžmenta kažu da je na to uticala potražnja za centrom.

"Bilo smo vođeni potencijalom centra i podrškom koju smo dobijali od gostiju i saradnika. To nam je dalo snagu da nastavimo dalje još bolje i kvalitetnije nego do sada", kažu nam, dodajući da su se vodili gubicima ne bi nikada krenuli dalje.

"Od početka našeg rada, nastojimo da budemo dostojanstveni i da prave vrijednosti stavimo na prvo mjesto. Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje, su uvijek na prvom mjestu. S.R.C.A. je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika", zaključuju iz uprave S.R.C. Ajdinovići.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti