Ećo Company predstavlja novu kolekciju 2020: Odaberite idealan komad namještaja

19.12.2019. 14:07 / Izvor: Akta.ba
Ećo Company predstavlja novu kolekciju 2020: Odaberite idealan komad namještaja
OTVORI GALERIJU

Nova kolekcija 2020 donosi originalne i ekskluzivne sofe, fotelje, krevete, komode, stolove i stolice.

Firma Ećo Company i brend Inside u proteklim su godinama postali prepoznatljivi po dizajniranom namještaju vrhunskog kvaliteta, ne samo u BiH, nego i u Evropi. Za kraj 2019. i početak naredne godine iz ove kompanije za kupce su pripremili i brojne novitete.  

Naime, nova kolekcija 2020 donosi originalne i ekskluzivne sofe, fotelje, krevete, komode, stolove i stolice. Riječ je o Bianca, Lotus i Zeus modelima koji svojim pravim linijama, modernim stilom i svježim izgledom daju karakter svakom životnom prostoru.

Posebna pažnja u novoj kolekciji posevećena je dizajnu, funkcionalnosti i bojama kako bi se dobio potpuni i jedinstven ugođaj unutar doma.

Prateći najsavremenije trendove u industriji namještaja, u novoj kolekciji se ističu i profinjeni metali kao što su bakar, inoks i krom. U ovisnosti od dizajna, u kombinaciji sa ovim modernim detaljima, korištene su i visokokvalitetne tkanine, umjetni materijali na bazi drveta te prirodno drvo, obrađeno do najfinijih detalja rukama vrhunskih stručnjaka.

"Iza nas je jedna izuzetno uspješna poslovna godina i posebno mi je drago što na kraju  godine našim kupcima i klijentima možemo predstaviti nešto potpuno novo. Ova kolekcija će sigurno zadovoljiti različite ukuse. U proteklim smo godinama mnogo ulagali u inovacije i zadovoljstvo je kada dobijete pohvale iz naših i evropskih gradova", izjavio je Suad Ećo, generalni direktor firme Ećo Company.

Ova kompanija posjeduje vlastiti dizajn studio, kao i najsavremenije proizvodne pogone i tehnologije za izradu pločastog i tapaciranog namještaja. Inside namještaj karakteriše kvalitet, modularnost, originalnost i dugotrajnost.

"Naša firma je pouzdan partner, na istoj smo adresi već 17 godina i klijenti nas prepoznaju i preporučuju. Svakom kupcu pristupamo na isti način, bez obzira da li naručuje jedan komad namještaja ili želi opremanje kompletnog enterijera", naveo je Ećo.

U fotogaleriji možete pogledati nove modele namještaja iz Inside kolekcije 2020. Već 30. decembra u Inside izložbeno-prodajnom salonu u Sarajevu, na adresi Pijačna 6, možete pogledati prve modele namještaja iz nove kolekcije. Veći dio kolekcije bit će prezentiran u salonu polovinom januara 2020. godine. Svoj idealan komad namještaja možete rezervisati već sada putem maila info@inside.ba ili telefona +387 33 766 800. 

Za više informacija o firmi Ećo Company i namještaju brenda Inside posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti