izložbeni salon ekskluzivnog namještaja

Ećo Company otvorio novi poslovni centar i najavio proširenje proizvodnje

30.04.2023. 14:24 / Izvor: Akta.ba
inside

Jučer je prostorije novoizgrađenog poslovnog objekta Inside Business Centre, posjetio načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur zajedno sa saradnicima, predsjedavajućim općinskog vijeća Tarikom Stambolićem i Benjaminom Mešićem, pomoćnikom za finasije, saopšteno je iz Ećo Company.

Jučer je prostorije novoizgrađenog poslovnog objekta Inside Business Centre, posjetio načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur zajedno sa saradnicima, predsjedavajućim općinskog vijeća Tarikom Stambolićem i Benjaminom Mešićem, pomoćnikom za finasije, saopšteno je iz Ećo Company.

Načelnik je u prvom dijelu posjete obišao izložbeni salon namještaja Inside i prostorije Ećo Company, investitora poslovnog objekta, tom prilikom je iskazao zadovoljstvo ostvarenim rezultatima kompanije, samim konceptom izgradnje i uređenja prostora, te je u razgovoru sa menadžmentom kompanije iskazao zadovoljstvo činjenicom da na području općine Ilidža uspješno posluju firme, koje na jedan visokokvalitetan način svoje usluge i proizvode plasiraju građanima Bosne i Hercegovine ali i širom Europe.

Suad Ećo direktor Ećo Company, upoznao je načelnika sa završetkom investicije i stavljanjem u funkciju poslovnog objekta gdje se u većem dijelu prostora nalazi izložbeni salon ekskluzivnog namještaja brenda Inside, dizajn studio i uprava kompanije, te da objekat predstavlja idealnu priliku da na kvalitetan i savremen način svoje usluge i proizvode prezentuju svojim cijenjenim klijentima.

eco

Također, Ećo je rekao nekoliko riječi o samom projektu, vrijednosti investicije, kao i njegovom završetku, te posebno naglasio pozitivne efekte nakon završetka koji su vidljivi kroz povećanje broja zaposlenih, a posebno mladih kojima je ovo prvo zaposlenje.

"U nastavku razgovora upoznao je načelnika sa planovima kompanije, prije svega sa proširenjem prodaje, ugovorima koji se realiziraju u zemlji ali i izvan BiH, kao i da kompanija u narednom periodu planira širenje proizvodnih kapaciteta, daljnja ulaganja u tehnologiju i naravno daljnja zapošljavanja", saopćeno je.

eco

Ećo je iskazao zahvalnost općinskoj administraciji na čelu sa načelnikom Muzurom, na susretljivosti, razumjevanju i prije svega na ažurnosti u procesu realizacije same investicije, te na efikasnosti odgovoranja na sve upućene zahtjeve od strane investitora.

"U drugom dijelu posjete, načelnik je posjetio i druge stanare Inside Business Centra, prije svega kompaniju Bamcard d.d. Sarajevo, koja je prva iznajmila svoje prostorije, savremeno ih uredila, i time napravila veliki iskorak u poslovanju. Pored njih, posjetio je kompanije Petrol BiH i Lanaco gdje je u razgovoru sa direktorima pomenutih kompanija razgovarao o saradnji lokalne zajednice i privrednih subjekata, i napomenuo da je vrlo zadovoljan činjenicom da su ovako uspješne kompanije, svjetskog renomea svoj interes za rad odlučile nastaviti na području Općine Ilidža, te da će općina biti servis svim zahtjevima koji budu dolazili od strane navedenih kompanija, i time svakako poslati poruku drugim investitorima da je Ilidža mjesto kvalitetnog poslovanja, infrastrukture i prije svega savremenog poslovnog ambijenta", kazali su.

eco

Uz kafu dobrodošlice, upriličen je zajednički obilazak prostorija, gdje je načelnik upoznat sa poslovanjem kao i ostvarenim rezultatima kompanija.

Načelnik Muzur je na kraju posjete poželio dobrodošlicu na Ilidžu kompanijama, stanarima @InsideBusinessCentra, a posebnu čestitku je uputio Suadu Eći na ostvarenim rezultatima i završetku radova na novom objektu, te poželio nastavak uspješne saradnje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti