Auto Milovanović - Autodijelovi za sva evropska auta

28.02.2013. 14:27 / Izvor: eKapija.ba

Auto-Milovanović d.o.o. bavi se prodajom auto dijelova za sva evropska vozila. Posjeduju veliki asortiman autodijelova i motornih ulja visokog kvaliteta po vrlo povoljnim cijenama.

 

Osnovna djelatnost firme Auto-Milovanović d.o.o je veleprodaja i maloprodaja auto-dijelova na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona. Preduzeće je nastalo 1999. godine, a posao je pokrenuo g. Dejan Milovanović, koji je i danas na čelu firme. Konstantnim radom svih 30 zaposlenih, Auto-Milovanović d.o.o. je iz godine u godinu napredovao, stičući povjerenje kupaca kao ozbiljan partner i dobavljač svim komitentima.

Snažan razvoj firme počeo je 2003. godine kada kreću sa direktnim uvozom auto-dijelova, tako da su danas zastupnici renomiranih brendova kao što su: Top Spider, Neolite, Tecneco Filters, Air Cab, Flash..kao i motornih ulja: Aral, Bmw, Valvoline, Castrol, Mobil, Elf... Najveći preokret u poslovanju u pozitivnom smislu desio se 2004. godine, kada firma registruje sopstvene brendove. U 2009. godini asortiman u sopstvenim brendovima dostigao brojku od 3500 artikala, a zalaganjem samog vlasnika, kao i svih zaposlenih, taj broj će konstantno rasti i u narednom periodu.

Od 10.01.2013.godine počeo je sa radom novi maloprodajni objekat u Modriči. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti