Air Serbia obnavlja putnički saobraćaj, uskoro i za Banjaluku

21.05.2020. 09:19 / Izvor: Tanjug
Air Serbia obnavlja putnički saobraćaj, uskoro i za Banjaluku

Air Serbia sutrašnjim letom za Cirih, u 7.20, obnavlja komercijalni putnički saobraćaj, potvrđeno je Tanjugu u ovoj avio-kompaniji.

Air Serbia sutrašnjim letom za Cirih, u 7.20, obnavlja komercijalni putnički saobraćaj, potvrđeno je Tanjugu u ovoj avio-kompaniji.

Srbijanska avio-kompanija počeće u posljednjoj nedjelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dvije nedjelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Potpredsjednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović obići će sutra ujutru beogradski aerodrom "Nikola Tesla" povodom prvog komercijalnog leta Air Serbije poslije ukidanja vanrednog stanja, najavilo je Ministarstvo.

Takođe, Air Serbia u četvrtak, u 17 sati, iz Beograda leti za Frankfurt, a u nedjelju za London i Beč.

Air Serbia je najavila da će u periodu od 21. maja do 14. juna organizovati ograničen broj letova do Londona (Hitrou), Frankfurta, Ciriha i Beča.

U Air Serbiji kažu da su već u prodaji karte za još dvije destinacije, Pariz i Amsterdam za letove od 31. maja, gdje je do 14. juna predviđen jedan let nedjeljno.

Pored toga, Air Serbia će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedjeljno.

Srpski avio-prevoznik će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu s odlukama regulatornih organa drugih država.

Air Serbia je najavila da će na svojim letovima primjenjivati sve neophodne mjere bezbjednosti, u skladu s najvišim bezbjednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti