Objavljen spisak: Vaučeri se mogu iskoristiti u ovim hotelima i banjama

16.06.2020. 08:52 / Izvor: Akta.ba
Objavljen spisak: Vaučeri se mogu iskoristiti u ovim hotelima i banjama

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske objavilo je spisak ugostiteljskih objekata u kojima se mogu iskoristiti turistički vaučeri.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske objavilo je spisak ugostiteljskih objekata u kojima se mogu iskoristiti turistički vaučeri koji su namijenjeni građanima Republike Srpske.

Na spisku su trenutno 23 objekta, među kojima su i hoteli "Ras" i "Pirg" u Etno-selu Stanišić u Bijeljini, "Central park", "Nar" i "Leotar" u Trebinju, "Vidikovac"  Divič, Zvornik, Rehabilitacioni centar "Vilina vlas" i Andrićev konak u Višegradu, "Banja Vrućica" i hotel "Kardial" Teslić, i Banja Dvorovi, Bijeljina, "Terme" Laktaši, Nacionalni park "Sutjeska", Hotel "Lavina" na Jahorini... 
                            
Iz Ministarstva ističu da će spisak svakodnevno biti ažuriran i da se svi podaci mogu naći na njihovom sajtu.

Kada je riječ o agencijama preko kojih građani mogu da iskoriste vaučere na spisku su ""Unis tours" iz Banjaluke, "Travel 4 fun" iz Banjaluke, "Globus travel" iz Istočnog Sarajeva, "Herc travel" iz Šipova, "Čečura" iz Trebinja, "Happy travel" iz Bijeljine , "Kompanija Boksit" iz Milića i "Prevoz Vuković" iz Prijedora.

Pravo prijave za turistički vaučer ima svaki građanin RS-a koji je punoljetan, ima prijavljeno mjesto prebivališta u Republici Srpskoj i rezervisan smještaj kod ugostitelja direktno ili posredstvom turističke agencije koji su upisani u Evidenciju ugostitelja i turističkih agencija koji ispunjavaju uslove za realizaciju šeme dodjele vaučera, kao i da koristi uslugu smještaja u ugostiteljskom objektu van mjesta prebivališta. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti