Održana prva sjednica novog saziva Udruge gospodarstvenika Posušje

13.07.2020. 09:20 / Izvor: Akta.ba
Održana prva sjednica novog saziva Udruge gospodarstvenika Posušje

Upravni odbor je razmatrao i usvojio smjernice rada Udruge u 2020. godini.

U uredu Udruge gospodarstvenika Posušje 10. srpnja 2020. održana je 1. sjednica novog saziva Upravnog odbora. Sjednicom je predsjedao predsjednik Damir Vican, a na sjednici je bilo 6 od 7 članova.

Upravni odbor je razmatrao i usvojio smjernice rada Udruge u 2020. godini. Temeljne aktivnosti UGP-a u idućem periodu planiraju se kroz: aktivnosti na poboljšanju uvjeta poslovanja, međusobnoj suradnji članova UGP-a, suradnji s drugim srodnim udrugama i na nekim projektima društveno odgovornog poslovanja.

Temeljna zadaća UGP-a su aktivnosti po pitanju poboljšanja uvjeta poslovanja, a prioritet
su reformski zakoni temeljem kojih će doći do smanjenja i ukidanja parafiskalnih nameta, smanjenja doprinosa na plaću, pomjeranje roka plaćanja PDV-a do kraja mjeseca, oslobađanje poreza za reinvestiranu dobit, refundacija doprinosa na porodiljne naknade, skraćenje dana bolovanja na račun poslodavca.

Upravni odbor je prihvatio i ponudu za zamjenu zastarjele opreme bežičnog interneta na Trgu Branitelja, a konačna odluka o načinu financiranja opreme i programiranja Hot-Spot-a donijet će se nakon što se članovi Udruge gospodarstvenika Posušje izjasne o ovom projektu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti