Produžen rok za prijave za nagradu "Zvijezda turizma 2019."

27.07.2020. 13:17 / Izvor: Akta.ba
Produžen rok za prijave za nagradu 'Zvijezda turizma 2019.'

Izabrani dobitnici nagrade i priznanja bit će predstavljeni na Sajmu turizma i ekologije LIST – Lukavac od 17. do 19. septembra 2020.godine.

Privredna komora Federacije BiH zbog situacije uzrokovane pandemijom Covid-19, odlučila je produžiti rok za prijave po Javnom natječaju za nagradu "Zvijezda turizma 2019", do 15. augusta 2020. godine.

S tim u vezi, Privredna komora FBiH objavila je izmijenjen tekst Javnog natječaja za nagradu "Zvijezda turizma BiH 2019."

Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir najboljih kandidata iz oblasti turizma a za dodjelu nagrade "Zvijezda turizma BIH 2019".

Nagrada će se dodjeljivati za sljedeće kategorije: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smještaj sa dvije podkategorije; ugostiteljski objekt tipa Hotel; ostali ugostiteljski objekti za smještaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Svi dobitnici nagrade "Zvijezda turizma" nagrađuju se Plaketom, a glavna nagrada - Statua "Zvijezda turizma" dodjeljuje se po odluci stručnog žirija laureatu koji je dobio najveći broj kandidatura žirija.

Izabrani dobitnici nagrade i priznanja bit će predstavljeni na Sajmu turizma i ekologije LIST – Lukavac od 17. do 19. septembra 2020.godine, najavljeno je iz Privredne komore FBiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti