Lječilište "Reumal" Fojnica nastavlja saradnju sa Hrvatskom

10.09.2020. 09:07 / Izvor: Akta.ba
Lječilište 'Reumal' Fojnica nastavlja saradnju sa Hrvatskom

Konzul Bilušić se stavio na raspolaganje za buduću suradnju i pomoć oko svih pitanja kada je riječ o hrvatskim državljanima.

Predstavnici Lječilišta “Reumal” Fojnica, izvršni direktor Alija Mukača i šefica službe za prodaju i marketing Šejla Imamović, su posjetili Konzulat Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Vitez.

Tema razgovora bila je održavanje i unaprijeđenje saradnje Lječilišta sa hrvatskim građanima, kao i institucijama i organizacijama iz Republike Hrvatske, sa posebnim osvrtom na mogućnosti održavanja saradnje u okolnostima aktuelne pandemije virusa COVID-19. Predstavnici Lečilišta su posebno istakli zadovoljavajuće stanje po pitanju epidemiološke situacije u Fojnici i samom Reumalu, kao i maksimalnu odgovornost i disciplinu u provođenju propisanih zaštitnih mjera.

Izvršni direktor Mukača je izrazio zahvalnost Konzulu Republike Hrvatske Peri Bilušiću na pomoći oko organizacije bržeg prelaska granice Republike Hrvatske za goste Reumala, koji su bili na liječenju u vrijeme početka pandemije.

Konzul Bilušić se stavio na raspolaganje za buduću suradnju i pomoć oko svih pitanja kada je riječ o hrvatskim državljanima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti