Objavljen javni natječaj za nagradu "Zvijezda turizma BiH" za 2020.

02.02.2021. 10:06 / Izvor: Akta.ba
Objavljen javni natječaj za nagradu 'Zvijezda turizma BiH' za 2020.

Nagrada će se dodjeljivati i organizaciji ili pojedincu za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH raspisala je javni natječaj za odabir najboljih kandidata iz oblasti turizma a za dodjelu nagrade “Zvijezda turizma BIH" za 2020. godinu.

Nagrada će se dodjeljivati za kategorije Turistička organizacija, Turistička manifestacija, Receptivna turistička Agencija, Ugostiteljski objekat za smještaj sa dvije podkategorije u koje spade ugostiteljski objekt tipa Hotel i ostali ugostiteljski objekti za smještaj.

Nagrada će se dodjeljivati i organizaciji ili pojedincu za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Svi dobitnici nagrade "Zvijezda turizma” nagrađuju se Plaketom, a glavna nagrada - Statua "Zvijezda turizma BIH” dodjeljuje se po odluci stručnog žirija laureatu koji je dobio najveći broj kandidatura od strane žirija.

Pravo na prijavu imaju svi iz oblasti turizma, turističke agencije, pojedinci, turističke organizacije, te ugostiteljski objekti za smještaj, a koji imaju sjedište u  Bosni i Hercegovini.

Rok za dostavu prijava je 15.03.2021.godine

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti