Metropola nekretnine otvaraju prvu podružnicu na Stupu

11.02.2021. 15:33 / Izvor: Akta.ba
Metropola nekretnine otvaraju prvu podružnicu na Stupu

Metropola nekretnine zvanično otvaraju svoju prvu podružnicu 2. marta u rezidencijalnom kompleksu Bulevar, na adresi Džemala Bijedića br. 279, Lamela A3.

Metropola nekretnine zvanično otvaraju svoju prvu podružnicu 2. marta u rezidencijalnom kompleksu Bulevar, na adresi Džemala Bijedića br. 279, Lamela A3.

"Cilj pokretanja Podružnice na Stupu je namjera da budemo blizu i na usluzi stanarima novih naselja, koja se velikom brzinom podižu u donjem dijelu naše metropole. Sastavni dio cilja je svakako povećati prisutnost i širiti naš način rada na području cijele općine Ilidža. Želimo i nadamo se da ćemo na ovaj način uspjeti povećati svijest prodavaca o dobrobitima korištenja usluga ozbiljnog i profesionalnog posrednika", saopćili su iz Metropola nekretnina.

Odmah nakon lockdown-a u martu prošle godine proširili su svoj tim sa dva nova agenta, a otpuštanja  nisu dolazila u obzir, na ovaj način su potvrdili ozbiljnost u radu.

"Sada, nakon što smo ispratili 2020, tačno 12 mjeseci od lockdown-a, želimo da otvaranje naše Podružnice na Stupu, bude nagovještaj mnogo boljih i uspješnijih vremena koja su ispred nas, a koja s nestrpljenjem iščekujemo", naglasili su iz Metropola nekretnina.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti