Telemach BH omogućio besplatne pozive prema Covid Call Centru

16.03.2021. 16:43 / Izvor: Akta.ba
Telemach BH omogućio besplatne pozive prema Covid Call Centru

"Ovo je samo jedan od načina da pokažemo solidarnost u ovim teškim vremenima".

Kompanija Telemach BH danas je objavila da je svim svojim korisnicima u Bosni i Hercegovini omogućila besplatne pozive prema Covid call centru.

Poziv ka Covid Call centru Doma zdravlja KS na broj 081/920 333 koji je uspostavila Vlada Kantona Sarajevo  6. marta besplatna je za korisnike usluga Telemach BH.

"U ovako teškoj situaciji, građanima Bosne i Hercegovine, a koji koriste usluge fiksne telefonije Telemach BH, omogućili smo besplatno pozivanje Covid Call centra. Ovu uslugu nećemo naplaćivati bez obzira na trajanje poziva ili čekanje na liniji", rekao je Admir Drinić, generalni direktor Telemach BH kompanije.

Drinić dodaje da Telemach BH od početka pandemije koronavirusa u prvi plan stavlja sigurnost građana,  korisnika i zaposlenih u kompaniji.

"Osim donacije vrijedne 715.000,00 KM Vijeću Ministara BiH, ovo je samo jedan od načina da pokažemo solidarnost u ovim teškim vremenima.Telemach BH je prepoznao potrebu građana da dobiju pravovremene informacije, zakažu zdravstvene preglede ukoliko osjete simptome virusa Covid-19 i da ova usluga bude besplatna svim Telemach korisnicima", istakao je Drinić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti