Na sajmu u Mostaru: Veliko interesovanje za Husqvarna opremom

14.04.2013. 13:24 / Izvor: eKapija.ba

Firma Thor d.o.o. Doboj, generalni zastupnik Husqvarna opreme za područje BiH predstavila se po prvi put na sajmu gospodarstva u Mostaru, sa primjerima kosačica, baštenskim traktorima, rajderima i komplet programom za uređenje bašte.

Firma Thor d.o.o. Doboj, generalni zastupnik Husqvarna opreme za područje Bosne i Hercegovine predstavila se po prvi put na sajmu gospodarstva u Mostaru, održanom od 09. do 13. aprila, sa primjerima kosačica, baštenskim traktorima, rajderima i komplet programom za uređenje bašte.

Dušan Milotić, direktor Thora, u razgovoru za eKapija.ba kaže da rezultate izlaganja mogu očekivati čim prije, s obzirom da izlažu prvi put i to u sezoni proljeća koja pritom i kasni.
 
Jedan od novih proizvoda koji su izložili na sajmu je motokultivator za uređenje bašte i staklenika, pogodnih upravo za područje Hercegovine. Osim njega, izložena i freza TS 334 koja se na tržište Bosne i Hercegovine pojavljuje sa prihvatljivom cijenom i za koju je vladalo veliko interesovanje od prvog dana izlaganja. 
 
Inače, firma Thor sve planove bazira u okviru Husqvarne AB kako na prostoru BiH, tako i na prostoru ostalih tržišta. U prošloj godini zabilježen je i blagi rast prodaje, što im daje za pravo da iste rezultate očekuju i ovoj godini.
 
"Kao generalni zastupnik radimo sa ovlaštenim prodavcima i serviserima širom Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćemo poslije ovog sajma proširiti svoju dilersku mrežu na teritoriju Hercegovine", kazao je Milotić.
 
 
S.B.
 

Lider u inovacijama tehnologijama

Godine iskustva na području precizne izrade i proizvodnje su, zajedno s inovativnim pristupom istraživanju i razvoju, održale kompaniju Husqvarna na liderskoj poziciji inovacije proizvoda. Husqvarna kosačice, baštenski traktori i šumarski proizvodi danas nastavljaju da ispunjavaju zahtjeve korisnika širom svijeta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti