WIEBERR proširio paletu proizvoda, fabrika u BiH u cilju do 2023. godine

07.10.2021. 14:44 / Izvor: Akta.ba
WIEBERR proširio paletu proizvoda, fabrika u BiH u cilju do 2023. godine

Kompanija trenutno u svijetu posjeduje četiri fabrike, a veoma uspješno djeluje na tržištima Turske, Belgije, Holandije, Francuske, Azerbejdžana i Njemačke.

"Kada smo prije nekoliko godina uvezli prve dvije palete WIEBERR proizvoda nismo ni slutili da ćemo za kratko vrijeme uvoziti nekoliko šlepera robe u Bosnu i Hercegovinu. Što je najbitnije proizvod se pokazao kvalitetan i s tim primamljiv za naše klijente", kazao je za naš portal Samir Vildić, Generalni direktor kompanije WIEBERR d.o.o.

WIEBERR se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Pored toga, WIEBERR proizvodi i kućnu hemiju, kao i dezinfekcijska sredstva. Proizvodi WIEBERR-a sadrže pH neutralnu vrijednost, te ne nikakav način ne štete i ne ugrožavaju prirodu i zdravlje čovjeka. Kako je istakao Samir cilj je da u narednih nekoliko godina otvore fabriku i proizvode u Bosni i Hercegovini.

"Trenutno u Bosni i Hercegovini imamo logistički centar i proširili smo našu paletu proizvoda na preko 70 proizvoda, a pored naše države zastupnici smo i za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Albaniju, Kosovo i Makedoniju. Naš cilj je da u 2023. godini otvorimo fabriku i započnemo proizvodnju u Bosni i Hercegovini", ističe Vildić.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Kompanija trenutno u svijetu  posjeduje četiri fabrike, a veoma uspješno djeluje na tržištima Turske, Belgije, Holandije, Francuske, Azerbejdžana i Njemačke, a svoje proizvode izvozi u preko 60 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti