Profitabilan posao

SWISSCAR+: Novi brend WIEBERR-a za proizvodnju samouslužnih praonica

07.12.2023. 13:55 / Izvor: Akta.ba
swiss car

SWISSCAR+ je novi brend WIEBERR-a koji se bavi podrškom u planiranju, projektiranju, te izvođenju radova izgradnje samouslužnih autopraonica.

SWISSCAR+ je novi brend WIEBERR-a koji se bavi podrškom u planiranju, projektiranju, te izvođenju svih radova u projektu izgradnje samouslužnih autopraonica.

“Cilj nam je ponuditi kvalitetno i cjenovno prihvatljivo rješenje u potpunosti prilagođeno zahtjevima investitora i specifičnostima lokacija. U ponudi imamo rješenja koja su prilagodljiva svim zahtjevima investitora.”, poručuju iz WIEBERR-a.

SWISSCAR+ okuplja profesionalnu ekipu dizajnera, arhitekata, projektanata, kao i partnera sa kojima donose najbolju praksu svim svojim partnerima u smislu potpune podrške, najkvalitetnijih i najboljih proizvoda, tako da investitor dobija opravdanu investiciju po principu “Ključ u ruke”.

“Investitorima koji se odluče za suradnju s nama nudimo podršku i savjetovanje u svakoj fazi projekta. Od savjetovanja pri odabiru lokacije i izračuna isplativosti investicije preko koordinacije s projektantima i izvođačem građevinskih radova do izvođenja montaže opreme i konstrukcije. SWISSCAR+ pruža usluge održavanja i otklanjanja kvarova za vlastite projekte. Bilo da se radi o redovitom održavanju ili otklanjanju kvara naši profesionalno osoblje spremni su brzo i profesionalno intervenirati.“, ističu iz WIEBERR-a.

WIEBERR se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha i sredstava za dubinsko pranje i čišćenje. WİEBERR nudi kompletan program hemije za samouslužne praonice: Prašak, aktivne pjene, šampon za predpranje, vosak, parfeme, crnila za gume i sl. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Kompanija veoma uspješno djeluje na tržištima preko 70 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

"Ostvarite svoju viziju, pokrenite jednostavan a profitabilan posao", poručili su.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti