WIEBERR dobio zastupništvo za cijelu Evropu

24.11.2021. 08:37 / Izvor: Akta.ba
WIEBERR

WIEBERR doo sa sjedištem u Sarajevu na održanom 1. Upravnom odboru dobio je zastupništvo za cijelu regiju Evrope.

WIEBERR d.o.o sa sjedištem u Sarajevu na održanom 1. Upravnom odboru dobio je zastupništvo za cijelu regiju Evrope. 

"Ovo je rezultat uspješnog plasiranja i osvajanja tržišta u državama Balkana. Do sada smo bili zastupnici WIBERR-a za države Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije što je ukupno 23 miliona stanovnika, a od sada nam se otvara ogromno tržište cijele Evrope od 450 miliona stanovnika. Naravno, to sa sobom nosi i velike izazove, ali nemamo ni malo sumnje da ćemo izazove pretvoriti u prilike", ističe Samir Vildić, generalni direktor WIEBERR d.o.o.

WIEBERR se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Pored toga, WIEBERR proizvodi i kućnu hemiju, kao i dezinfekcijska sredstva. Proizvodi WIEBERR-a sadrže pH neutralnu vrijednost, te ne nikakav način ne štete i ne ugrožavaju prirodu i zdravlje čovjeka.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Kompanija trenutno u svijetu  posjeduje četiri fabrike, a svoje proizvode izvozi u preko 60 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

Cilj je da se 2023. godine otvori fabrika i pokrene proizvodnja u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti