11. Međunarodni sajam ekologije i organske proizvodnje u Izmiru

01.04.2022. 10:43 / Izvor: Akta.ba
Sajam

Pod pokroviteljstvom turskih državnih institucija, BPI – Business Consulting nudi priliku da prisustvujete 11. Međunarodnom sajmu ekologije i organske proizvodnje u Izmiru.

Pod pokroviteljstvom turskih državnih institucija, BPI – Business Consulting nudi priliku da prisustvujete 11. Međunarodnom sajmu ekologije i organske proizvodnje u Izmiru, koji će se održati od 26. do 29. maja 2022. godine. u Izmiru. Izmirska regija po organskoj proizvodnji važi kao lider u organskoj proizvodnji u Türkiye, i kao takav okuplja najveće proizvođače iz regije i svijeta. Sajam je do sada ugostio je sudionike iz preko 50 zemalja. Ovogodišnji sajam će biti organiziran zajedno sa sa 10. Međunarodnim sajmom masline, maslinovog ulja, mliječnih proizvoda, vina i tehnologije, te će posjetioci imati mogućnost prisustvovati na oba sajma. Više o sajmu pogledajte na web stranici: www.ekolojiizmir.izfas.com.tr ili direktno kontaktirajte BPI - Business Consulting.

Kotizacija učešća na sajam iznosi 100 KM + PDV po kompaniji, a ispred kompanije je moguće učešće jedne osobe. Kotizacija uključuje troškove smještaja za tri noćenja sa doručkom u prestižnim hotelima sa 4 ili 5 zvjezdica, transport unutar Türkiye, aerodrom-hotel-sajam, ulaznicu na sajam i konzultanta/prevodioca tokom cijelog programa. Učesnik je obavezan da rezerviše avio kartu!

Rok prijave za ovaj sajam je 1. maj 2022. godine.¸

Za detaljnije informacije i aplikacijski formular kontaktirajte nas:

Web: www.bpi.ba

Mail: samir.vildic@bpi.ba

MOB: +387 60 339 56 86

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave