BPI u 2022. godini otvara predstavništvo u Beogradu

30.12.2021. 12:35 / Izvor: Akta.ba
Samir Vildić

Nakon otvaranja predstavništva i kancelarije u glavnom gradu Republike Turske, Ankari, BPI – Business Consulting najavljuje otvaranje predstavništva i u glavnom gradu Republike Srbije, Beogradu.

Nakon uspješne protekle godine i otvaranja predstavništva i kancelarije u glavnom gradu Republike Turske, Ankari, BPI – Business Consulting sa glavnim sjedištem u Sarajevu, najavljuje otvaranje predstavništva i u glavnom gradu Republike Srbije, Beogradu. 

"BPI - Business Consulting radi na privlačenju investicija u Bosnu i Hercegovinu, do sada smo se posebno fokusirali na poslovnu saradnju sa tržištem Republike Turske, koja se sa ekonomskim rastom od 8,6% nalazi na čelu brzorastućih ekonomija u prvoj polovini 2021. godine. S tim u vezi, Turska predstavlja veoma perspektivno tlo za poslovanje, a prisustvo državnih banaka samo dodatno opravdava interes i uzlazni trend ekonomske saradnje između njenog tržištva sa zemljama Balkana. Zbog toga želimo da naše iskustvo preusmjerimo na države regije, a prvi korak ka tome će da bude otvaranje predstavništva u Beogradu", ističe Dr. Samir Vildić, Generalni direktor BPI. 

BPI je firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera, posebno sa firmama iz Repulike Turske. Ovom prilikom, BPI poziva sve naše firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje sa tržištem Republike Turske, bilo da se radi o izvozu ili uvozu određenih proizvoda, sirovina i repromaterijala, kao i bilo kojoj drugoj poslovnoj usluzi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti