BPI otvara predstavništvo i kancelariju u Ankari

11.11.2021. 13:18 / Izvor: Akta.ba
BPI kancelarija

BPI – Bosnia Partnership Investment najavljuje uskoro otvaranje predstavništva i kancelarije u glavnom gradu Republike Turske, Ankari.

BPI – Bosnia Partnership Investment najavljuje uskoro otvaranje predstavništva i kancelarije u glavnom gradu Republike Turske, Ankari. 

Pored toga što firma BPI kroz Business Consulting radi na privlačenju investicija u Bosnu i Hercegovinu i region, ona se posebno fokusirala i na poslovnu saradnju sa tržištem Republike Turske, koja se sa ekonomskim rastom od 8,6% nalazi na čelu brzorastućih ekonomija u prvoj polovini 2021. godine. S tim u vezi, Turska predstavlja veoma perspektivno tlo za poslovanje, a prisustvo državnih banaka samo dodatno opravdava interes i uzlazni trend ekonomske saradnje između njenog tržištva sa zemljama Balkana. 

BPI je firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera, posebno sa firmama iz Repulike Turske. BPI poziva sve naše firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje sa tržištem Republike Turske, bilo da se radi o izvozu ili uvozu određenih proizvoda, sirovina i repromaterijala, kao i bilo kojoj drugoj poslovnoj usluzi. 

Sjedište BPI će se nalaziti u prestižnom dijelu Ankare, Jašamkentu. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti