17. Međunarodni sajam poljoprivrede i stočarstva AGROEXPO - Izmir

09.12.2021. 08:54 / Izvor: Akta.ba
AGROEXPO - Izmir

Pod pokroviteljstvom turskih državnih institucija, BPI – Partnership Investment nudi priliku da prisustvujete 17. Međunarodnom Sajmu poljoprivrede i stočarstva Agroexpo.

Pod pokroviteljstvom turskih državnih institucija, BPI – Partnership Investment nudi priliku da prisustvujete 17. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i stočarstva Agroexpo, koji će se održati od 2. do 6. februara u Izmiru.

16. Međunarodni sajam poljoprivrede i stočarstva Agroexpo, koji je najveći turski i jedan od četiri najveća poljoprivredna sajma u Europi, ugostio je 774 sudionika brendova iz 80 zemalja i 126.332 posjetitelja tokom pet dana, od 23. do 27. juna 2021.

Činjenica da je sajam Agroexpo, zbog pandemije bio jedini poljoprivredni sajam održan 2020. i 2021. bio je veliki moral za ovaj sektor. Zbog činjenice da se fizički sajmovi nisu održavali oko 2 godine, predstavnici poljoprivrednog sektora dobili su veći prinos nego što su očekivali.

Međunarodni sajam poljoprivrede i stočarstva Agroexpo, koji će se održati u svih 12 hala na zatvorenom prostoru od 110 hiljada četvornih metara na sajmu Izmir, koji je ujedno i najveći sajamski prostor Turske, 2022. godine, u svojoj 17. godini, ugostit će sve predstavnike sektora i poljoprivrednike, posebno značajne inostrane proizvođače, poljoprivredne i stočarske firme, domaće i strane proizvođače traktora, u İzmiru, biseru Egeja.

Više o sajmu pogledajte na web stranici: https://www.agroexpo.com.tr/ ili direktno kontaktirajte BPI.

Kotizacija učešća na sajam iznosi 150 KM + PDV po kompaniji, a ispred kompanije je moguće učešće jedne osobe. Kotizacija uključuje troškove smještaja za dva noćenja sa doručkom u prestižnim hotelima sa 4 ili 5 zvjezdica, transport unutar Turske, aerodrom-hotel-sajam, ulaznicu na sajam i konzultanta/prevodioca tokom cijelog programa.

Učesnik je obavezan da rezerviše avio kartu!

Rok prijave za ovaj sajam je 5. januara 2022. godine.¸

Da biste zauzeli svoje mjesto na AGROEXPO-u i iskoristili sve što on ima da ponudi, kontaktirajte BPI profesionalni tim.

WEB: www.bpi.ba

MAIL: amila.sirbegovic@bpiconsulting.org

MOB: +38762406540

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave