BPI Business Consulting - Sigurno mjesto za poslovnu konekciju

19.09.2022. 09:43 / Izvor: Akta.ba
BPI

BPI Business Center povezuje domaće i strane firme.

BPI Business Center nastao je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera. BPI sa glavnim sjedištem u Bosni i Hercegovini, predstavništvima i kancelarijama u glavnim gradovima Turske, Srbije, Hrvatske i Kine, zatim profesionalnom ekipom i iskustvom preko 10 godina u povezivanju tržišta za domaće firme, udruženja i institucije pruža uslugu poslovnog povezivanja.

"BPI uspješno sprovodi u djelo "know how", od odabira odgovarajućeg posla za investitore koji imaju sredstva a nemaju ideju ili pronalaska investicije za one koji imaju ideju a nemaju sredstva. Iskustvo u međunarodnom biznisu BPI-u daje dodatni podstrek da isto prenese na područje Balkana i tu je odgovor zašto se otvaraju predstavništva BPI u svim državama u regiji. Najbitniji element poslovanja je sigurnost a upravo to BPI nudi. Kapital, ulaganja, investicije su apsolutno sigurni a jamčimo uspješnost a sve na osnovu portfolija uređenih poslova i referenci", ističe Selmir Sljivić, Predsjednik Upravnog odbora BPI.

BPI

Selmir Sljivić, Predsjednik Upravnog odbora BPI

BPI poziva sve bh. firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje, bilo da se radi o izvozu ili uvozu određenih proizvoda, sirovina i repromaterijala, kao i bilo kojoj drugoj poslovnoj usluzi.

"BPI ima razgranatu mrežu poslovne saradnje sa ekonomijama koje važe za najrazvijenije u određenim segmentima privrede. U prvom redu to su Kina, Turska, zemlje Perzijskog i Golfskog zaljeva, zapadne Evrope, jednom riječju globalno. BPI pored sjajne mreže poslovnih saradnika nastoji i uspijeva uvezati BH dijasporu i omogućiti investicije a sve na osnovu iskustava uspješne dijaspore i mogućnosti BPI", ističe Šljivić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti